Søg
Close this search box.
Søg

DyBERE LIV

Dybere Liv er et netværk i DanskOase med fokus på menneskelig og åndelig vandring

Dybere Liv-netværket

Dybere Liv er et løst organiseret netværk i DanskOase, der samarbejder med en lang række enkeltpersoner og grupper, især i det jyske.

Peder Poulsen er både netværkskoordinator og menighedskonsulent og dermed DanskOases ansigt og bidrag i de forskellige samarbejdsfora. Heraf kan nævnes:

  • Åndelig medvandring, som er et netværkssamarbejde med henblik på åndelig fordybelse og åndelig praksis.
  • Ådalen Retræte, som har udviklet sig til en vigtig bidragsyder i det kontemplative felt. Især gennem retræter og træningskurser i åndelig vejledningssamtale. Dybere Liv arrangerer hvert år en manderetræte på centeret. 
  • KIN (Keltisk Inspireret Netværk), der søger inspiration fra den keltiske kristne tradition og laver arrangementer, der følger det keltiske årshjul.
  • SommerOase hvor Dybere Liv arrangerer Pilgrimsvandringer, Skovstien og åndelige praksisser – tilsat et par gode foredrag. 


Dybere Liv arrangerer derudover en årlig retræte ved Gardasøen på klostret Abbazia de Maguzzano i Italien.

Dybere Liv er en del af Fresh Expressions, som i Danmark kaldes Kirke på vej. Det kommer direkte til udtryk gennem husmenigheden 8240 Vejlby. Og så drømmer netværket om at skabe et folkekloster – et slags dannelsesdelta for enkeltpersoner og grupper. 

Du er velkommen til at kontakte Peder Poulsen på peder@danskoase.dk

Find flere netværk her: