Søg
Close this search box.
Søg

Horsens Valgmenighed

Horsens Valgmenighed er en menighed med 145 medlemmer, som er kendetegnet som et sted, hvor mange børnefamilier kommer.

Horsens Valgmenighed

Horsens Valgmenighed

Vi er en menighed med 145 medlemmer. Vi har lige holdt ti års jubilæum. Så på de sidste 10 år er vi gået fra at være en enkelt cellegruppe til at være en halv-stor menighed. Det var en kæmpe fest at fejre den milepæl!

Vi er kendetegnet af mange børnefamilier. Derfor bliver vi drillende kaldt Horsens halvmenighed, for når børnene går hen til børnekirke under gudstjensten, så er kun halvdelen af menigheden tilbage. Vi glæder os over at så mange familier med små børn har lyst til at være menighed her.

Vi holder gudstjeneste 3 ud af 4 søndage i måneden og ellers mødes mange af os i mindre fællesskaber af forskellig karakter, madklubber, cellegrupper, klynger, mikroceller osv.

 

Feriefræs

Et andet vigtigt udtryk for vores fællesskab er Feriefræs. Feriefræs er vores diakonale projekt. Det handler om at give børn i vestbyen nærvær og gode oplevelser i deres ferier. FF har eksisteret de sidste fem år og gennemgået en spændende udvikling. Efterhånden er de frivillige en blandet gruppe med halvdelen fra menigheden og halvdelen fra byen. Vi er begyndt at udvikle nogle af de yngste teenagere til frivillig-traniees og oplever dem tage ansvar og vokse med opgaverne.

Som mange andre menigheder i DanskOase er SommerOase en meget vigtig del af vores rytme som menighed. Vi oplever os omsluttet af ligesindede der.

 

Læs mere om Horsens Valgmenighed her

Find de andre fællesskaber her