Søg
Close this search box.
Søg

Holstebro Oasekirke

Vi brænder for, at mennesker i Holstebro og omegn kommer til at opleve de gode nyheder om Jesus Kristus og opleve et åbent fællesskab.

Holstebro Oasekirke

Holstebro Oasekirke

Vi er en kirke i Holstebro med 15 år på bagen. Forud for dette gik en spændende pionertid med dristige, passionerede og visionære drøftelser på kryds og tværs.

Vi brænder for, at mennesker i Holstebro og omegn kommer til at opleve de gode nyheder om Jesus Kristus og opleve et åbent fællesskab, der oplærer dem til at være Jesu disciple. Som kirke ønsker vi især at være noget for unge og børnefamilier og deres børn samt skabe et rum for deres tilbedelse og tjeneste i hverdagslivet med Jesus.
Kirken købte i 2022 for første gang sine egne bygninger på Struer Landevej 6 i Holstebro. Her foregår gudstjenesterne medmindre andet er angivet i kalenderen på vores hjemmeside.

Kirken er præget af en lav tærskel og en uformel samværsform. Mennesker i mange forskellige livssituationer besøger og bliver del af vores fællesskab. Det siges om os, at her bliver den enkeltes ressourcer og værdi set – også selvom vedkommende historisk ikke selv har set sig som værdifuld og ressourcestærk. Det er vi ydmyge over og taknemmelige for.

Gudstjeneste

Gudstjenesten er præget af det personlige vidnesbyrd og Guds møde med os, sådan som vi er. Vi bestræber os på at give plads til det profetiske, at træde med Jesus ud på dybt vand, selvom det gibber i maven. Vi har en energifuld og skattet ungdomsgruppe (HOKUG – Holstebro OaseKirkes UngdomsGruppe) og vi er velsignet af et rigtig godt børne og juniorarbejde.

Vi har igennem mange år haft stor glæde af samlinger kun for mænd, eller kun for kvinder. Dette har været, og er et meget værdsat sted hvor mennesker både i, og udenfor kirken mødes og ærligt deler livet og troen sammen.

Gadekirke og Alphakursus er også tjenester, som betyder meget for kirken og dens berøring med mennesker i by og omegn.

Læs mere om Holstebro Oasekirke her

Find de andre fællesskaber her