Søg
Close this search box.
Søg

Aalborg Valgmenighed

I Aalborg Valgmenighed er vi ret forskellige. I en tid, hvor danskere nemt klumper sig mere og mere sammen med folk, der ligner dem så meget som muligt, så er det fantastisk at være en del af et fællesskab, hvor man er sammen på tværs af generationelle, familiemæssige, socio-økonomiske, kulturelle og endda et par teologiske skel og insisterer på at ville hinanden.

I 2023-25 har vi særligt fokus på at udvikle os ift. netop mangfoldighed, fællesskab og hvordan vi kan være noget i og for verden.

Aalborg Valgmenighed

Vi har Gudstjeneste hver søndag og samler gerne omkring 150 mennesker i vores dejlige lokaler på Hjulmagervej, lige på den anden side af godsbanen. Vores lokaler har en sjov effekt på folk – nærmest alle der træder ind af døren, føler sig hjemme midt imellem olietønder og genbrugsmøbler. Gudstjenesterne har høj kvalitet og der er program på for hele familien. En gang om måneden har vi en mere afslappet Gudstjeneste, som vi lige nu holder i vores dagligestue og café. Her skruer vi ned for scenelys og effekter og op for nervær og hygge i en afslappet stemning. 

Derudover har vores basisgrupper stor værdi for os, fordi det er vigtigt for os at kunne gå tæt sammen med nogen i vores hverdag. Og så glæder vi os over, at flere og flere unge finder vej til vores fællesskab. Det er spændende hvad Gud kommer til at gøre i og omkring dem i den kommende tid.

Læs mere om Aalborg Valgmenighed her