Aalborg Valgmenighed

Vores lokaler har en sjov effekt på folk – nærmest alle der træder ind af døren føler sig hjemme midt imellem olietønder og genbrugsmøbler.

Aalborg Valgmenighed

Aalborg Valgmenighed

I Aalborg Valgmenighed er vi ret forskellige. I en tid, hvor danskere nemt klumper sig mere og
mere sammen med folk, der ligner dem så meget som muligt, så er det fantastisk at være en del af et fællesskab, hvor man er sammen på tværs af generationelle, familiemæssige, socio-økonomiske, kulturelle og endda et par teologiske skel og insisterer på at ville hinanden.

Vi er i 2022 cirka 17 år gamle, og som enhver anden teenager, synes vi selv vi efterhånden er ret seje.

 

Gudstjeneste

Vi har gudstjeneste 3 ud af 4 søndage i måneden og samler gerne omkring 150 mennesker i vores dejlige lokaler på Hjulmagervej lige på den anden side af godsbanen. Vores lokaler har en sjov effekt på folk – nærmest alle der træder ind af døren føler sig hjemme midt imellem olietønder og genbrugsmøbler. Gudstjenesterne har høj kvalitet og der er program på for hele familien.

Derudover bruger vi en del energi på Elsk Aalborg, som rigtig mange aalborgensere efterhånden har et forhold til. Særligt gennem vores internationale arbejde, hvor der hver tirsdag og torsdag samles 30-50 mennesker for at lære dansk, forstå kulturen og blive en del af et fællesskab, men også gennem praktisk hjælp og diverse events i byen i løbet af året. Vi håber også vi er på vej ind i et samarbejde med provstiet om Elsk Aalborg International for at give det endnu bredere og sikrere forankring.

 

Læs mere om Aalborg Valgmenighed her

Find de andre fællesskaber her