Søg
Close this search box.
Søg

Randers Oasekirke

Randers Oasekirke søger at fremme Åndens inspiration gennem vores gudstjenester, ligesom børnene er en integreret del af den måde, som vi gennemfører vores sammenkomster

Randers Oasekirke

Historien bag

Randers Oasekirke er hjemmehørende i Randers og omegn. Vi har en lang historie tilbage fra 1993, hvor Randers Valgmenighed og Nordbymenigheden under Den Evangeliske Frikirke startede og for flere år siden valgte at gå sammen. I de senere år har vi i højere grad slået fast, at vores tilhørsforhold er via medlemsskabet af DanskOase.

 

Menigheden

Vi er en mindre menighed med ca. 20 voksne og 15 børn/unge, der alle vægter det nære fællesskab højt, som bl.a. giver sig udtryk i, at vi som basis for vores arrangementer oftest har nadver- og måltidsfællesskab. Vi søger at fremme Åndens inspiration gennem vores gudstjenester, ligesom børnene er en integreret del af den måde, som vi gennemfører vores sammenkomster. Derfor har flere i menigheden ofte deltaget i gode tilbud i Aarhus Valgmenighed omkring Åndens virke.

Vi har valgt lokaler og lønninger fra og i dagligdagen fungerer vi som husmenighed, samtidig med, at vi dog ofte lejer os ind i mødelokaler i Underværket ved nogle af gudstjenesterne og ved særlige ressourcekrævende arrangementer.

 

Læs mere om Randers Oasekirke her

Find de andre fællesskaber her