Søg
Close this search box.
Søg

Herning Oasekirke

Der har været hamret mange søm og tegnestifter i kirkens trækors. Det er et godt billede på den menighed, vi ønsker at være: En menighed, der viser og står ved det levede liv – med alle de mærker, ridser og huller det kan give.

Herning Oasekirke

Historien bag

Herning Oasekirke er en lille kirke i det Midtjyske. Menigheden trækker tråde tilbage til halvfemserne hvor der opstod en lille tilkaldemenighed, som i 2004 blev til Valgmenighed og i 2016 blev til Frimenighed.

Undervejs er der sket mange ændringer – men i 2004 etablerede menigheden sig med de vedtægter, der stadig er i dag og senere blev menigheden en del af DanskOase.

 

Gudstjeneste

Menighedens udgangspunkt er Gudstjenesten: Herfra udgår fællesskabet! For mange år siden tømrede vi et stort trækors, som symbol på det, der er vores fokus og sendelse: Jesus Kristus. Korset er med ved Gudstjenester, på SommerOase og på menighedslejre. Der har været hamret mange søm og tegnestifter i træet. Det er et godt billede på den menighed, vi ønsker at være: En menighed, der viser og står ved det levede liv – med alle de mærker, ridser og huller det kan give. Sådan vil vi også gerne kendes: Det uperfekte og levede liv, som i den grad har brug for Jesus!

 

Cellegrupper

Derudover har vi cellegrupper, til det nære fællesskab – og som det sted, hvor vi kan opmuntre hinanden i det personlige liv med Jesus.

 

BASIC

Fællesskab for teens og unge. Startet af unge, kørt af unge fra forskellige sammenhænge. De laver Gudstjenester i samarbejde med vores præst og sætter præg på kirken på forskellige måder. Vi holder 1 fælles gudstjeneste om måneden – og vi tager på menighedslejr sammen.

 

Læs mere om Herning Oasekirke her