Søg
Close this search box.
Søg

Fårevejle Frimenighed

Fårevejle Frimenighed er en evangelisk luthersk frimenighed, som består af vidt forskellige mennesker i alle aldersgrupper.

Fårevejle Frimenighed

Fårevejle Frimenighed

Fårevejle Frimenighed er en (fantastisk) evangelisk luthersk frimenighed, som består af vidt forskellige mennesker i alle aldersgrupper. Der kommer mange, for hvem Fårevejle Frimenighed er deres første menighed. De er primært blevet en del af vores fællesskab, fordi vi de seneste 6 år har afholdt 12 alpha-kurser.

Vi ligger det bedste sted i Fårevejle synlig for alle i byen med store vinduer ud til verden udenfor. Naboerne er brugsen, bageren og tanken, som vi to gange om året samarbejder med om tøndeslagning og torvedag.

 

Gudstjeneste

Vi kommer i gennemsnit 65 til vores gudstjenester. Midt i gudstjenesten har vi kaffepause og efter gudstjenesten har vi ofte mad. Gudstjenesterne bærer præg af fællesskab, lovsang, evangelisk, udfordrende og forståeligt budskab, og så bliver der bandet mere hos os end ved de fleste andre gudstjenester. Under prædiken er de RockSunday for dem på 8 til 13 år og RockSmallid for dem på 3 til 7 år.

I forhold til vores størrelse har vi mange fællesskabsgrupper. Der er vi næsten, hvor vi gerne vil være; alle må invitere alle med. Det betyder, at der er mange tidligere alpha-kursister med i vores grupper. Vi har kontakt med flere igennem vores fællesskabsgrupper end igennem vores gudstjenester.

 

Andre tiltag i Fårevejle Menighed

Bibelundervisning hver anden torsdag i 2 x 45 minutter. En månedlig lørdags-café for kvinder med fokus på bøn. Friblubben hver anden søndag + nytårlejr og weekend-ture. Friklubben er for børn mellem 6 og 13 år.

Lørdagscaféen for kvinder og torvedag er nye tiltag, som opstod i 2019. Der ud over har vi haft et mål for 2019: Alle, som i løbet af de seneste 10 år er blevet en del af Fårevejle Frimenighed, tilbydes en medvandrer (-for at leve mere helhjertet). Det er vi kommet i mål med og følger spændt resultaterne. Vi har også lavet vores bederum om til småbørns-familierum, så forbønnen er rykket ind i gudstjenestelokalet.

 

Læs mere om Fårevejle Frimenighed her

Find de andre fællesskaber her