Søg
Close this search box.
Søg

Viborg Oasekirke

Viborg Oasekirke er en lille menighed i det centrale Jylland, med få medlemmer, hvilket gør fællesskabet modigt og omsorgsfyldt.

Viborg Oasekirke

Viborg Oasekirke

Ved Jyllands midtpunkt ligger Danmarks 24. største by med et indbyggertal på godt 40.000. Det betyder, at byen er stor nok til at kunne være med, hvor det gælder med de lidt større kulturelle tiltag og samtidig er den lille nok til, at byens borgere taler om fællesskab.

Når vi skal beskrive Viborg Oasekirke, så danner oven-stående billede af den gamle smukke domkirkeby en god parallel. Vi ligger godt placeret midt i landet med under en times kørsel til fire af oasefamiliens menigheder. Her har vi fundet meget inspiration og opbakning til at plante et nyt fællesskab i Viborg.

Vi er en lille menighed med få medlemmer, hvilket gør fællesskabet modigt og omsorgsfyldt. Vi har mod til arbejde med på Guds mission om at nå mennesker med troen og samtidig har vi stor omsorg for hinanden, og alle kender hinanden.

 

Gudstjenesten

Vores samlingspunkter er primært ved vores gudstjenester hver anden søndag, i cellegrupperne og til fælles-spisning én gang om måneden. Fællesspisningen er tænkt som det sted, hvor dørtærsklen til kirken bliver meget lav.

Fokus er på et aftensmåltid og det gode samvær. Det er også her, vi kan invitere mennesker med, der har brug for fællesskab, men hvor kirke og gudstjeneste ikke på samme måde klinger positivt eller som noget værdifuldt. Det er også her vi inviterer de mennesker ind, som vi uddeler julehjælp til.

 

Læs mere om Viborg Oasekirke her

Find de andre fællesskaber her