Søg
Close this search box.
Søg

Kvaglund Kirke

Kvaglund Kirke vil gerne være et fællesskab hvor vi sammen kan møde den opstandne Jesus og blive forvandlet i følgeskabet med ham

Kvaglund Kirke

Fællesskabet

Kvaglund Kirke ligger i en bydel i Esbjerg, centralt placeret midt på torvet, hvor vi deler parkeringsplads med bibliotek, fakta, pizzeria, genbrugsbutik og den lokale bodega.  Vi er en oasesognekirke. Det betyder at vi henter meget af vores inspiration til det at være kirke i DanskOase netværket, og at vi samtidigt er en sognekirke med alt, hvad det også indebærer.

Vores slogan er ”livsforvandlende fællesskab”. Vi vil gerne være et fællesskab hvor vi sammen kan møde den opstandne Jesus og blive forvandlet i følgeskabet med ham. Men vi vil også gerne være et fællesskab der forvandler. Vi vil gerne række en udstrakt hånd til alle uanset køn, alder, hudfarve og social status. En udstrakt hånd som hjælp og som invitation ind i det livsforvandlende fællesskab omkring den opstandne frelser.

Menighedsfælleskabet er organiseret omkring en række fællesskabsgrupper/klynger der mødes i forskellige sammensætninger og med forskellig rytme. Vi mødes i det store fællesskab på menighedscamp i foråret, en menighedslejr om efteråret, og så er SommerOase den store årlige fest for menighedsfællesskabet.

 

Gudstjenesten

Søndagsgudstjenesten er menighedens ugentlige samling. Vi har tre typer gudstjenester som vi kalder G1, G2 og G3 gudstjenester. G1 er en klassisk dansk folkekirke højmesse med orgelmusik. G2 er vores forsøg på et kompromis mellem orgelmusik og rytmisk musik og G3 er en rytmisk gudstjeneste som vil virke velkendt fra andre friere oasemenigheder. Menigheden er meget sammensat. Det eneste vi har til fælles, er længslen efter at se mere af, hvem Jesus er og lade hans liv fylde os mere og mere.

Der bor mange nydanskere i Kvaglund og det præger kirkens hverdag. Der er Halalgrill til kirkens sankthansfest og hver uge inviterer vi til Kvinder møder Kvinder, International mandeklub samt sprogcafe.

Læs også: Folkehuset Kvaglund bliver en fælles dagligstue i byen

 

Læs mere om Kvaglund Kirke her

Find de andre fællesskaber her