Søg
Close this search box.
Søg

Reportage fra LederOase 2024

LederOase var en stor succes med den store opbakning fra netværket, og oplæggene matchede hinanden på en måde man kun kan håbe på. Læs her et lille uddrag fra en reportage, der er blevet udgivet i Udfordringen:

Tid til oprør

Lørdag morgen startede LederOase blødt ud med kaffe, kærnemælkshorn og fælles refleksion over spørgsmålet: Hvad sætter dig i brand? Derefter fortalte Mikkel Fønsskov om sin bog ”Oprør”, der handler om den religiøse vækkelse i 1800-tallet, der gik igennem hans hjemegn på Sydfyn. Mikkel Fønsskov er forlagsredaktør og tidligere journalist, der bl.a. har været vært på Aftenshowet. Og der var en særlig pointe med at invitere netop ham, fortæller Keld Dahlmann.

”Dels var det enormt spændende at høre Mikkel fortælle om den hellige ild, der greb Sydfyn. Men jeg mener også, at det er vigtigt at have undervisere på LederOase, som ikke er fra oasebevægelsen. Vi lytter på en anden måde og bliver mere nysgerrige og udfordret, når der kommer input fra en, der har baggrund i en anden tradition,” siger han.

Du kan læse hele reportagen her.

Og så kan du allerede sætte kryds i kalenderen: LederOase 2025 finder sted d. 24.-25. januar 2025. Vi glæder os til at se dig, hvad enten du er præst, leder, koordinator eller en del af et kerneteam.

Annoncer