Søg
Close this search box.
Søg

Ny præst i Vejle Oasekirke

I en fyldt kirkesal kunne medlemmer og venner af Vejle Oasekirke d. 21. november glæde sig over indsættelsen af deres nye præst. Her er Christinas præsentation af sig selv og sin drøm for Vejle Oasekirke: 

Mit navn er Christina Kjær Preisler og lige om lidt er jeg 36 år gammel. Jeg er gift med Ulf og sammen har vi Elisabeth Rebecca på 8 år og Nathaniel Thomas på 6 år. Vi flyttede her i efteråret på et landsted i Låsby. Vi har to heste og 2 hunde. Udover at bruge tid sammen med hestene og hundene ude i det fri kan jeg godt lide at læse og rejse.

Jeg er vokset op i Metodistkirken og har været præst der i 9 år. Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet med speciale i etik- og religionsfilosofi, hvor jeg skrev om ansvarsbegrebet hos Dietrich Bonhoeffer og K.E. Løgstrup.

Nu er jeg så landet i Vejle Oasekirke.

Jeg drømmer om, at Guds Ord må blive levende for mennesker, der endnu ikke kender Gud, at Vejle Oasekirke må være en afgørende spiller ind i lokalsamfundet, et stærkt lys i Vejle – et sted, hvor mennesker søger hen for at få hjælp, støtte, fællesskab –  møde Guds kærlighed udfoldet i ord og gerning. Jeg drømmer om, at kirken må vokse, så der hver dag er aktivitet i eller ud fra bygningen. Jeg drømmer om, at vi som kirke må turde slippe alt – ligesom de første disciple – og følge Jesus, hvor han går, at vi vedbliver at vokse i tro, tillid og hellighed ind i et tættere forhold til ham.

Annoncer