Søg
Close this search box.
Søg

Ny formand: DanskOase skal være i fornyelse

Det er et stort kendskab til DanskOase og det kirkelige landskab, som DanskOases nye formand bringer med sig.

David Laadal Mortensen har været med i DanskOase i 20 år, og de seneste seks år en del af lederskabet.
Tidligere har han arbejdet som sekretariatsleder i Aarhus Valgmenighed og landsleder i Børne- og UngdomsOase. I dag er han landsleder i Youth For Christ – YFC Danmark.
David har et særligt hjerte for DanskOase som fornyelsesbevægelse.

”De sidste to år har vi set hvor meget netværket og menighederne kan sætte i gang og nyskabe. Jeg tror vi har lært noget vigtigt om styrken i netværk med ejerskab, som vi må fastholde ind i fremtiden.
Og så bliver det fedt at samles på Sommeroase igen. ”

 

Vi skal se mulighederne

41-årige David Laadal Mortensen blev i januar valgt til formand af et enigt lederskab. Den tidligere formand, sognepræst Ole Backer Mogensen, har ønsket at træde tilbage og er nu næstformand.
David vil særligt bringe kompetencer inden for organisation og ledelse i spil.

”Jeg tror, jeg kan bidrage med at se muligheder og sætte dem ind i en større sammenhæng, sådan at de får retning og handling. Jeg vil gerne bidrage til at skabe de bedst mulige rammer for synergi mellem DanskOases menigheder, skoler og projekter, sådan at vores fællesskab styrkes”

 

Ugentligt i Aarhus Bugt

David Laadal Mortensen bor i Brabrand ved Aarhus med sin hustru, Sara, som laver tv-dokumentarer. Sammen har de Villads på 12 år, Frida på 10 år og Anker på 5 år.

Selvom der er nok at se til, bliver der også tid til masser af vand.
”Jeg skal helst ugentligt i Aarhus Bugt. I mange år har det været vinterbadning, men det har udviklet sig til havsvømning og undervandsjagt. Når hovedet kommer under vand, åbnes en anden verden, pulsen falder, og der sker noget godt med tankerne,” fortæller den nyvalgte formand.

Annoncer