Søg
Close this search box.
Søg

Mads Peter til sin datter: Du er elsket

Mads Peter er præst og far til en 14-årig datter. Han fortæller om processen:

“Saras bog har været en utrolig god hjælp til at få sagt de ting til min datter, som jeg ikke lige finder anledning til i dagligdagen. Til dagligt er det mest min kone, der får de personlige snakke med vores datter – måske fordi hun nu er teenager og på vej til at blive kvinde.

Men jeg har stadig så meget godt, jeg gerne vil sige til min datter. Jeg tror egentlig også, hun har brug for sin fars maskuline bekræftelse, for ikke at kaste sig hovedkuls i armene på den første den bedste drengerøv.

Saras korte og præcise tekster har været en stor hjælp, til at få kommunikeret det, jeg har på hjerte til min kære teenagedatter og det er mit indtryk, at hun kan tage imod det i den diskrete form, som bogen udgør. Jeg tror, det ville have været akavet, hvis jeg skulle have sagt de samme ting face-to-face.

Saras bog har givet mulighed for at få kommunikeret noget essentielt til min datter, i en fase af hendes liv, hvor den fortrolige samtale ikke glider så naturligt som tidligere og jeg er taknemmelig for den mulighed.”

Køb bogen her

Annoncer