Lederskabet har konstitueret sig – ny formand valgt

David Mortensen er ny formand formand for DanskOase. Ole Backer Mogensen blev valgt som næstformand og Maria Callesen som kasserer. Christoffer Højlund er nyt medlem af Lederskabet.

Lederskabet har konstitueret sig – ny formand valgt.

Den 28. januar blev DanskOases repræsentantskabsmøde afholdt, og Christoffer Højlund, præst i Fyens Valgmenighed, valgt ind i DanskOases lederskab. Han afløser Martin Drengsgaard.

Efterfølgende konstituerede lederskabet sig, og dermed fik DanskOase en ny formand: David Laadal Mortensen.

David har været en del af lederskabet i seks år, og arbejder til dagligt som landsleder i Youth for Christ, YFC.

Ole Backer Mogensen har i nogen tid ønsket at træde tilbage fra formandsposten, men fortsætter i lederskabet som næstformand, og endvidere er Maria Callesen blevet valgt som kasserer.

Det betyder, at det forretningsudvalg, som har stået meget tæt på daglig ledelse i det seneste års tid, hvor DanskOase har været udfordret på en række områder, fortsætter. Det giver en god kontinuitet, og sikrer, at de stærke organisatoriske, teologiske og kommunikative kompetencer fastholdes i udvalget.

Som ny formand bringer David stærke organisatoriske kompetencer til posten, og i denne tid med store omvæltninger i DanskOases team og arbejde, er det en god ressource.

Tak for forbøn for lederskabet og den nye formand.

DanskOases lederskab

 

Annoncer