Søg
Close this search box.
Søg

LederOase i København

Fylde på. Inspirere og dele. Se muligheder. Sammen.

Vi kalder alle præster, ledere og ildsjæle i DanskOase sammen, for at lade os inspirere og fylde af Guds Ånd igen. Vi vil dele de historier og den inspiration,, der gemmer sig i bevægelsen og hjælpe hinanden til at se nye muligheder, hvor vi er.

Vi vi lade os udfordre af nye perspektiver udefra og vi er i forventning om et møde med Gud, der løfter vores blik og kaster lys på vejen fremad.

Workshops

Lørdag bliver der en række korte, valgbare workshops. Der findes så mange fantastiske initiativer, kreative idéer og hengivne ildsjæle i vores bevægelse. Derfor sætter vi tid af til at lade nogle af disse historier blive fortalt. 

Det er en mulighed for at få idéer og inspiration med hjem, få øje på ressourcer i netværket og hæve vores forventning til, hvad Gud kan gøre hos os. 

Se hele programmet her

TALERE

Fredag aften taler generalsekretær i DanskOase Ruben Dalsgaard om “en bevægelse, der er drevet af Guds Ånd”. 

Lørdag formiddag skal vi lytte til Mikael Wandt Laursen, som taler om “samspillet med samfundet”. Mikael har siden 2017 været generalsekretær i Frikirkenet. Forud for det var han præst i København. Mikael er kendt som en dygtig netværker, lobbyist og debattør. Mikael har en unik evne og frimodighed til at sætte kirken og troen i spil i forhold til det omkringliggende samfund. 

Lørdag eftermiddag taler Niels Nymann-Eriksen om at “blande sig i byen”. Niels er præst i Apostelkirken og indvandrerpræst på Vesterbro i København. Han er en dygtig teolog og forfatter. Samtidig er han en praktiker, der har hænderne dybt nede i arbejdet med diakoni, særligt med fokus på indvandrere. 

Mikael Wandt Laursen
Generalsekretær i Frikirkenet

Niels Nymann-Eriksen
Præst i Apostelkirken

Ruben Dalsgaard
Generalsekretær i DanskOase

Lørdag aften mødes vi til en åben lovsangsfest sammen med Byens Valgmenighed. 

Læs mere og tilmeld dig LederOase her

Annoncer