Søg
Close this search box.
Søg

Kvaglund Kirke åbner kulturhus med kommunen

Lørdag d. 2. September bliver en festdag for Kvaglund Kirke og lokalsamfundet. Efter fleres års hårdt og sjovt arbejde åbner Folkehusket Kvaglund endelig dørene op!

For et par år siden købte Kvaglund Kirke deres nærmeste nabos bygninger; biblioteket. Det skete, efter at sognepræst Peter Sode Jensen, havde pitchet idéen om et kulturhus, der særligt skulle byde internationale og nye danskere inden for. Kommunen var begejstret for det tværkulturelle og missionale projekt, som kirken i forvejen drev, og var derfor postivt stemte over for idéen om Folkehuset Kvaglund. Herefter blev der brugt en masse tid på forhandlinger, inspirationsture, arbejdslørdage og meget andet.

Og nu er dagen lige om hjørnet, hvor Kvaglund Kirke kan byde indenfor i de nye rammer. Åbningen er en del af Kvaglunddagen, og festen vil bl.a. indeholde bagedyst og trylleshow.

Hvis du er på disse kanter i weekenden, så vil vi opfordre til at slå et smut forbi vores venner i Kvaglund Kirke og ønske dem tillykke – du kan læse meget mere om dagens program på deres begivenhed her.

Vi fra DanskOase ønsker stort tillykke til Kvaglund Kirke og lokalsamfundet, for denne nye mulighed. Guds fred og velsignelse over det nye kapitel, der nu skal skrives der.

 

Annoncer