Søg
Close this search box.
Søg

Kolding Valgmenighed fylder 20 år

Pinsedag er der fødselsdagsfest i Kolding Valgmenighed. Pinsen 2003 var der indvielsesfest, da den nye folkekirke startede i lejede lokaler i Brændkjærkirken. I dag har den 250 medlemmer store menighed egne bygninger overfor Føtex Syd og rykkede for et halvt år siden ind i en splinterny kirkesal, der allerede er fyldt til bristepunktet ved de store fester.

– Vi skal nok få plads til alle, der har lyst til at feste med os, mener den ene af Kolding Valgmenigheds to præster, Mads Peter Kruse. Han har de sidste 9 år ledt kirken, som er vokset specielt med mange unge og familier gennem de seneste år.

– Selvom i corona-nedlukningen oplevede vi, at der kom nye til, og det ser vi nu også på kirke”bænkene”. Måske er det en anden gudstjenestekultur, hvor der også er plads til alle de mange børn og lidt mere moderne musik. For budskabet er det samme, og prædikenerne måske endda noget længere end i den etablerede Folkekirke, smiler han.

Fødselsdagsfejringen er for alle uanset om man har været en del af Kolding-kirkens historie eller ej. Den starter med gudstjeneste kl. 10.30, og efterfølges af kirkefrokost, fortællinger og fællesskab.

Yderligere oplysninger koordinator Anita Hartman Meldgaard, tlf. 30208382 og mail lovsang@kova.dk

Annoncer