Søg
Close this search box.
Søg

God tilslutning til SommerOase

Deltagelysten til SommerOase er tilsyneladende intakt. 

Vores store sommerfestival, SommerOase, har nu i 2 år været tvunget til aflysning pga. corona-restriktioner. Det har givet årsag til panderynker og bekymring hos vores nyansatte konferencechef, Steen Steiner. Hvilket billede ville tegne sig efter genåbningen? Ville deltagerne vende tilbage, eller har de fundet nye vaner? Er der stadig en bekymring for smitte og en tilbageholdenhed i forhold til store forsamlinger?

Derfor var øjnene d. 31. januar da også stift rettet mod billetsalget. 1. februar var nemlig dagen for første stigning i billetprisen, og dagen plejer at være en rigtig god indikator for lysten til at tage på SommerOase.

Og smilet blev da også rigtig bredt, da konferencechefen kort efter midnat kunne konstatere, at delmålet for billetsalget ikke bare var nået, men også overgået. ”Det er da fantastisk opmuntrende, og det viser, at lysten til at tage på SommerOase er helt intakt”, jubler Steen Steiner. ”Det er dejligt at mærke opbakningen, og skønt at kunne lægge bekymringen om deltagerantallet bag sig. Efter to år med begrænset socialt liv, er der vist rigtig mange, der er klar til at komme ud og mærke suset i det store fællesskab. Det giver lyst til at give den gas og lægge sig i selen at skabe den bedste SommerOase for alle aldre. Vi glæder os bla. til at kunne tilbyde et nyt koncept for teenagers og unge med masser af fede aktiviteter, musik og fællesskab”, slutter konferencechefen.

læs mere om SommerOase og køb din billet på sommeroase.dk

Annoncer