Søg
Close this search box.
Søg

De første talere til SommerOase ´22 er afsløret

Vi er klar med et stærk talerteam til SommerOase ´22. Mød nogle af dem her.

Musa Panti Filibus

Musa er ærkebiskop for Den Lutherske Kirke af Kristus (LCCN) i Nigeria og formand for Det lutherske verdensforbund. Musa har en bred erfaring fra mange års virke i Det Lutherske Verdensforbund (LWF), som han siden maj 2017 har han været formand for. Herigennem fører han tilsyn med omkring 72 millioner medlemmer i 147 lande og er i dialog med overhovederne i de andre kirkesamfund.

Ærkebiskop Filibus er kendt for sin ydmyghed og varme humor, sin sympati for de fattige, sit engagement i interreligiøse relationer og fred, ligestilling mellem kønnene og sin spartanske livsstil.

Arianna Walker

Arianna Walker er en international taler, forfatter og leder af Mercy UK – en kristen, diakonal organisation, som uddanner og udruster kirker. Mercy UK tilbyder ledertræningsprogrammer for kirkeledere og frivillige, udgiver discipelskabsressourcer til kirkegrupper samt fængsler og tilbyder gratis omsorg og boligtilbud til unge, udsatte kvinder med psykiske og fysiske problemer. Gennem spændende livshistorier, inspirerer Arianna om håb og transformation og til at leve liv i frihed.

Mødet med Arianna bliver et gensyn, da hun også bidrog til SommerOase Online 2021.

Peter Halldorf

Peter Halldorf er en svensk pinsepræst, autodidakt teolog og forfatter. Han er kendt for sit arbejde med kirkefædrene, især ørkenfædrene, i en pinsesammenhæng.

Han er en tredje generation pinseprædikant, som blev interesseret i ørkenfædrene, ud af bekymringen for at sin egen kirke skulle henfalde til verdslighed eller overfladiskhed.

Peter Halldorf er desuden to gange vinder af Emmausprisen for kristent forfatterskab.

Se mere om SommerOase 2022 og køb din billet på sommeroase.dk

Annoncer