Søg
Close this search box.
Søg

DanskOase søger generalsekretær

Der var flere gode ansøgninger til stillingen som generalsekretær i forbindelse med opslaget første gang, men der var ikke det helt rigtige match. Derfor genopslår vi stillingsopslaget i håb om og tro på, at vi denne gang vil finde den rigtige kandidat til stillingen.
Bemærk: Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

DanskOase arbejder for fornyelse, udrustning og mission i Danmark på et luthersk karismatisk grundlag. Baglandet består af 17 medlemsmenigheder, tilknyttede fællesskaber, et stort netværk af præster og lokale ledere fra hele landet. DanskOase afholder løbende forskellige konferencer og arrangementer. Den største er det årlige SommerOase i Horsens med ca. 3500 deltagere. Derudover er de selvstændige institutioner Rudehøj Efterskole og Oasehøjskolen en del af bevægelsen og ligeledes nære samarbejdspartnere.  

DanskOases børne- og ungdomsarbejde er organiseret i foreningen Børne- og UngdomsOase (BUO). DanskOase og BUO har et tæt samarbejde og deler sekretariat i Aarhus.

Læs mere på danskoase.dk 

Daglig ledelse 

DanskOase og BUOs sekretariat består af et stærkt team af passionerede og kompetente ansatte og frivillige.  

Som generalsekretær får du ansvar for den daglige ledelse af DanskOase med direkte reference til DanskOases lederskab, som består af 8 valgte medlemmer. Du vil i tæt samarbejde med vores sekretariatschef, konferencechef og BUOs landsleder skabe de bedst mulige rammer for at frivillige og ansatte udvikles og arbejder med udgangspunkt i vores værdier og visioner.    

Netværksledelse 

DanskOases bagland rummer mennesker, fællesskaber, netværk og menigheder, som løfter i flok, inspirerer hinanden og vandrer sammen for et større mål.  

Som generalsekretær forventer vi, at du er proaktiv i mødet med netværket, at du er på jagt efter muligheder og synergi og formår at skabe involvering.  

Udrustning og udvikling 

DanskOase ønsker at udruste til konkrete opgaver og tjenester og hjælpe mennesker og fællesskaber til at lykkes. Vi har derfor fokus på at tilbyde forløb, netværk, materialer, konferencer o.l. 

Som generalsekretær bliver din opgave at målrette og udvikle de forløb, som allerede eksisterer samt afsøge hvilke behov der er for udvikling af yderlige ressourcer og træning. Du vil naturligt bidrage til de store konferencer som fx SommerOase.  

Formidling 

Centralt i DanskOases menigheder og fællesskaber står formidlingen af evangeliet i en relevant og tidsvarende ramme – både gennem gudstjenestefællesskaber og i det almindelige hverdagsliv.  

Som generalsekretær ser du vigtigheden af, at evangeliet gives videre og leves ud – og du kan se dig selv medvirke ved en gudstjeneste som prædikant, som taler ved et møde på SommerOase eller foran en stor flok frivillige som inspirator. Derudover har du flair for skriftlig formidling af bevægelsens vigtige anliggender gennem nyhedsbreve, artikler o.l.  

Din profil 

  • Du er en aktiv del af en menighed og kan tilslutte dig DanskOases formål og værdier.  
  • Du har allerede et kendskab til DanskOase, og det er en fordel, hvis du allerede har et bredt netværk i bevægelsen.  
  • Du har en relevant uddannelse og ikke mindst erfaring med ledelse og udvikling.  
  • Du har teologisk indsigt og interesse 
  • Du kan arbejde overordnet langsigtet uden at miste fokus på det enkelte menneske og den enkelte opgave.  

Vi tilbyder 

  • Fleksibel ansættelsesgrad mellem 80-100 % efter aftale  
  • Løn og pension i henhold til DanskOases lønpolitik  
  • Nyindrettede kontorfaciliteter i Aarhus vest 

Ansøgning  

Har opslaget vakt din nysgerrighed eller har du spørgsmål, kontakt da DanskOases formand David Mortensen tlf 28 68 98 77.   

Ansøgninger vil blive behandlet løbende. 

Forventet tiltrædelse: Efter aftale. 

Motiveret ansøgning, CV og øvrige relevante bilag sendes i én samlet fil til sekretariatschef Lisbeth Baun på lisbeth@danskoase.dk.  

Annoncer