Søg
Close this search box.
Søg

Bliv medlem af Alpha Danmark

Drømmer du også om, at mennesker i hele Danmark får mulighed for at udforske, hvem Jesus er, i et tillidsfuldt rum?

Det gør Alpha Danmark. Deres mål er, at alle skal have en mulighed for at udforske tro, stille spørgsmål og dele deres synspunkter. Og nu har du konkret mulighed for at hjælpe dem til at komme længere ud.

Alpha Danmark arbejder lige nu på at blive en fradragsberettiget organisation, og før de kan blive det, skal de være 300 medlemmer inden 1. juni. DanskOase opfordrer derfor til at blive medlem og støtte Alpha Danmarks arbejde for at skabe et rum for mennesker, der er nysgerrige for tro.

Klik her for at blive medlem

 Som medlem af Alpha Danmark støtter du:

  • En økumenisk bevægelse, der hjælper den lokale kirke med at gøre evangeliet om Jesus tilgængeligt og kendt, så det skaber livsforvandling og håb for den enkelte
  • At den lokale kirke får ressourcer og værktøjer til at skabe et rum, hvor mennesker opdager og udvikler en relation til Jesus 

 Dit medlemskab betyder, at Alpha kan tilbyde:

  • Hjælp til at afholde Alpha-kurser, Alpha for Unge og Parkurse
  • Udvikling og salg af Alpha deltager- og ledermanualer, Nicky Gumbels bøger oversat til dansk og Alpha reklameartikler
  • Træning og uddannelse af ledere

Som medlem får du medindflydelse og stemmeret til generalforsamlingen. Medlemskontingentet er 200 kr. om året.

Om Alpha

Alpha er en række sessioner, der udforsker den kristne tro. Hvert oplæg ser på et nyt spørgsmål om tro og er designet til at skabe samtale. Alpha bliver afholdt over hele verden, og alle er velkomne. Det foregår online og personligt på caféer, universiteter, i kirker og hjem og mange andre steder. Ikke to Alpha er ens, men generelt har de tre centrale ting til fælles: Gæstfrihed, et oplæg og en god samtale.

Læs mere om Alpha her

Annoncer