DanskOase.dk
Børne- og UngdomsOase
Menigheder
Konferencer
Ressourcer
Netværk
Om Os

Spor

På PåskeOase har vi deltagere fra 14 til 22 år, og KonfiOase afholdes samtidig på lejren. Det er et bredt aldersspektrum - og vi oplever, at der er stor forskel på ens virkelighed, alt efter om man skal konfirmeres, går i 8.-10. klasse eller er i gang med en uddannelse eller et job.

For at vi kan målrette indholdet, afholder vi formiddagsundervisningen i et teen- og et ungespor. På sporene stræber vi efter at ramme den enkeltes virkelighed med undervisning og forkyndelse.

På lejren laver vi gode rammer for fællesskabet - på tværs. En kæmpe værdi er, at vi vandrer sammen - og lærer af hinanden. Hér er der plads til alle - uanset alder!

KonfiOase (7.-8. kl.)

KonfiOase deltager på teensporet samt de fælles programpunkter - og derudover har de også deres eget område hvor de holder til på lejren. Man kan kun deltage på KonfiOase, hvis man er tilmeldt hele KonfiOase-forløbet. Sporansvarlig er KonfiOase-leder  Jonas Raasthøj Mathiesen.

Læs mere på KonfiOase.dk

Teensporet (8.-10. kl)

På Teensporet forholder vi os til livet som en Jesu discipel, med udgangspunkt i årets tema. Formen og indholdet er kodet til at have relevans for teenagere i Danmark, så budskabet fra påsken giver mening i dit liv.

Sporansvarlige er TeenOase eventmedarbejder, Madeleine Toft.

Ungesporet (17-22 år)

Hér prøver vi at forholde os til lejrens tema med udgangspunkt i det studie- og/eller arbejdsliv, vi lever til hverdag. Vi vil gerne styrke dig til at tage de næste skridt i din trosvandring. Det sætter vi fokus på igennem undervisning og samtale - med fokus på Bibelen og Gud.

Sporansvarlige for ungesporet er UngeOases eventmedarbejder; Kristoffer Kruse.

Du er her:

Kontakt UngeOase

Rude Havvej 11
DK-8300 Odder
Tlf: 8654 3608
info@buo.dk
CVR: 25627997
Bankkonto: 3409-16963798

Find UngeOase på

YouTube
Facebook

Støt BUO

Kontant gave

Feedback til webben

feedback@danskoase.dk

Kort om Børne- og UngdomsOase

Børne- og UngdomsOase er en kirkelig netværksorganisation der arbejder for Guds riges fremme blandt børn og unge i hele Danmark. Vi arbejder for at nye generationer må finde ind i en relation med Gud og andre kristne, blive udrustet til og sendt i mission. Det gør vi ved at arrangere fede inspirerende events, give ressourcer ind i det lokale børne- og ungdomsarbejde og skabe netværk med levende relationer hvor vi udfordrer og udruster hinanden.